Kajakroning for unge

I Frederiksværk Ro- og Kajakklub kan unge mellem 10-18 år gå til kajakroning. Vi ror hver torsdag kl.16.30-19.00. Dog ikke i skolernes sommerferie.

Vi ror på fjorden, kanalen og Arresø og øver teknik. Desuden har vi det sjovt og hyggeligt. Vi tager hensyn til alle, så alle kan være med. Et par weekender om året ror vi nogle længere ture med overnatning.

Vi ror på vandet fra standerhejsning i foråret til standerstrygning, som ligger i efteråret. I vinterhalvåret mødes vi i svømmehallen hver tirsdag kl. 19.00, hvor vi svømmer og leger.

For at høre nærmere, kontakt:

Birte Warming

ungdomskontakt@frv-roklub.dk