Frederiksværk Ro- og Kajakklub

Kategori:
Langtur

Beskrivelse

1. – 8. juli20. februar lagde jeg et opslag ud på Frederiksværk Ro- og Kajakklubs hjemmeside og Facebookside med datoerne for årets sommerhavkajaktur til den Svenske Østersø skærgård syd for Stockholm.

Jeg lovede, at der i løbet af foråret ville komme et mere detaljeret opslag, men at det allerede var muligt at tilmelde sig turen direkte til mig fra den 20. februar. Opslaget er nu hængt op i klubben, og som det fremgår af tilmeldingslisten, er der allerede mange der har tilmeldt sig, men der er stadig ledige pladser, selvom der er et max. deltagerantal på 14.

Link til opslaget på forsiden

Mange rohilsner

Info om turen SctHenrik