Frederiksværk Ro- og Kajakklub

Kategori:
Klub

Lørdag den 19 august kl 10.00
Igen i år laver vi en træningstur på Arresø hvor vi ror søen rundt og løber op til de 5 kirker.
Det er frivilligt om man vil løbe eller ej, der skal jo også være nogen det passer på kajakkerne og robådene( som vi håber på også er med i år).
Meningen er at det er en social tur og vi følges rundt. Man skal huske at tage lidt proviant med, da turen tager det meste af dagen.
Vi mødes kl 8.30 i klubben og læsser fartøjerne på bilerne, derefter kører ...vi til Auderød Havn hvor vi starter med uret, først Vinderød så Ramløse, Anisse, Ll. Lyngby og til sidst Kregme kirke, hvorefter vi returnerer til havnen.
Spørgsmål og tilmelding til Bjarne Hogrefe på 40646924

Sted: