Kickstart for kajakroere

Så blev rosæsonen 2015 skudt igang med standerhejsning.WP 20140906 030

Er du en af dem der blev frigivet sidste år og tænker " hvordan kommer jeg igang igen? ", er dette  kickstart kursus på 4 klubaftener noget for dig! Er du nyt medlem fra andre klubber, eller mangler du lige de sidste for at blive frigivet, er du også velkommen.

Du kan læse lidt mere om indholdet hver af de fire kursusaftener på linket herunder, eller kom ned i klubben og læs opslaget. Så kan du også tilmelde dig på listen. Tilmeldingsfrist søndag den 26. april. Kurset starter mandag den 27. april. og fortsætter den 7., 18., og 21. maj.

Instruktørerne

Henrik Lakner, Lars Andersson og Flemming Stald